Set 3 lasnic

15,00

Lesena lasnica je bistveno bolj prijazna do las in samega lasišča, kot kakšen drug pripomoček za spenjanje las. V kompletu so 3 lasnice, saj je za začetnika lažje, da si dve lasnici preprosto zapiči v lase križem. Tretja lasnica je v kompletu, ker se prva ali druga slej ko prej zgubi. To lastnost delijo lesene lasnice z gumicami in plastičnimi sponkami.

Kategorija:

Opis

Les, ki ga uporabljamo za lasnice je suh in ga cepimo (kalamo), tako so lasnice bolj vzdržljive, tudi ni pretirane bojazni, če vam pode na tla. Pri oblikovanju zadržimo strukturo lesa, torej vlakna niso razžagana, to vpliva na kakovost lasnice in na boljše prilagajanje lasem. Vsaka lasnica je obdelana ročno, z nožkom in skrbno pobrušena, da ne cuka las.
Lesena lasnica je bistveno bolj prijazna do las in samega lasišča, kot kakšen drug pripomoček za spenjanje las. V kompletu so 3 lasnice, saj je za začetnika lažje, da si dve lasnici preprosto zapiči v lase križem. Tretja lasnica je v kompletu, ker se prva ali druga slej ko prej zgubi. To lastnost delijo lesene lasnice z gumicami in plastičnimi sponkami. Niso priporočljive za otroke. Niso priporočljive za športne aktivnosti. V prihodnjih dneh objavimo nekaj načinov spenjanja, do takrat pa vas vabimo, da si različne načine ogledate na youtube-u.